default-logo
 • DIENSTEN

Websites & Webshops

Aan de basis van een optimale website of webshop staat een grondige analyse van uw identiteit en een heldere formulering van uw doelstellingen. Alleen met die kennis kan een resultaatgerichte website of webshop, toegesneden op uw doelgroep, worden ontwikkeld. Sterke teksten en beeldmateriaal met een toegevoegde waarde vervolmaken de website of webshop. Uiteraard voldoen al deze elementen aan een optimale vindbaarheid in de verschillende zoekmachines (SEO). Een eenmaal gelanceerde site of shop zal ook regelmatig technisch en inhoudelijk moeten worden onderhouden. Crossing Border Media kan u daarbij helpen en adviseren.
 • Tijdens een intakegesprek worden al uw wensen in kaart gebracht en wordt uitgebreid besproken welke functionaliteiten in uw website of webshop geïmplementeerd kunnen worden.
 • Op basis van uw specifieke behoeften en gewenste functionaliteiten stellen wij een optimaal ontwerp voor uw website of webshop voor.
 • Nu begint het daadwerkelijke bouwen van de website of webshop. Crossing Border Media zorgt dat de website of webshop op technisch gebied degelijk in elkaar zit en implementeert de techniek in het vooraf samengestelde ontwerp.
 • Voordat uw website of webshop echt online gaat, voert Crossing Border Media met u een uitgebreide test uit. Als aan alle basisvoorwaarden is voldaan, wordt de site ' live' gezet.
 • Staat uw website of webshop eenmaal online, dan is technisch en inhoudelijk onderhoud erg belangrijk. Denk aan Zoekmachine-optimalisatie (SEO), versiebeheer en het opzetten van Adwords-campagnes. Maar ook aan regelmatige communicatie met uw klanten en doelgroepen via sociale mediakanalen als LinkedIn, Facebook en Twittter. Daarbij kunnen online marketingtools zoals bijvoorbeeld (video)blogs, nieuwsberichten en whitepapers, ingezet worden. Crossing Border Media biedt daarvoor aantrekkelijke onderhoudscontracten aan.

Films

Teksten zijn belangrijk maar beeld is allesbepalend. Crossing Border Media ontwikkelt bedrijfsfilms die de aandacht van de kijker pakken en de unieke kanten van het bedrijf tonen. Een bedrijfsfilm is een krachtige manier om met uw doelgroep te communiceren via website, webshop, social media, youtube-kanaal of in presentaties. Wij maken ook animatie, commercials, documentaires en instructiefilms.
 • Wij plannen een of meerdere sessies in om met u om tot een concept en script te komen. In deze fase gaan wij met u sparren wat de creatieve insteek gaat worden van de productie.
 • Het concept maken we in de vorm van een script, shotlist of storyboard. Zo nemen we u mee in de manier hoe we het verhaal willen gaan vertellen. Hierbij zorgen we er natuurlijk voor dat het perfect aansluit bij uw organisatiestijl en de meegegeven uitgangspunten. Na uw akkoord starten we de voorbereidingen voor de realisatiefase.
 • Dit is het meest zichtbare en tot de verbeelding sprekende deel van het project. Hier moet het concept en script concreet worden gemaakt. Met hard werken, vakmanschap, passie en een flinke dosis ervaring zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfilm volgens een strakke planning geschoten wordt, zodat we de beste beelden voor uw organisatie weten te realiseren.
 • We selecteren de beste shots, zoeken muziek die de ‘emotie’ van de film versterkt en bepalen de edit­ en animatiestijl. Bij dit proces wordt u nauw betrokken. We zullen de gemaakte keuzes aan u toelichten en onderbouwen. Pas nadat u helemaal tevreden bent maken we de eindmontage van de film.
 • Voor ons stopt het project niet bij de oplevering. We ondersteunen u graag bij het distribueren van de film. Denk hierbij aan het opzetten van een YouTube­kanaal, het embedden in uw website of webshop, of het bieden van ondersteuning aan derden. Uw verhaal is klaar om vertoond te worden!

Teksten

Of u nu teksten nodig heeft voor advertenties of advertorials, brieven of mailings, flyers, folders of brochures, e-mailings, websites, webshops, magazines of nieuwsbrieven, persberichten of speeches, columns, verslagen of rapporten: Crossing Border Media levert ze. En als u vooraf slim advies wilt welke middelen voor welk doel en welke doelgroep in welke mix werken, dan denkt Crossing Border Media graag met u mee.
 • Op basis van uw briefing en input of interview levert Crossing Border Media passende teksten in de gewenste toon, voor het gewenste publiek en op maat voor het gewenste medium. Van short tot long copy.
 • Een paar aanpassingen kunnen een tekst veel sterker maken. Heeft u teksten die niet prettig leesbaar zijn of waarvan de opbouw beter kan? Moet uw tekst ingekort worden? Krijgt u niet de juiste toon te pakken? Crossing Border Media kan uw teksten zo herschrijven, dat ze beter gelezen en begrepen worden.
 • Een professionele tekst moet foutloos zijn. Zonder spelfouten, zonder stijlbreuken en zonder verkeerd gebruikte leestekens. Heeft u teksten waarvan u de spelling, stijl en interpunctie wilt laten nakijken? Crossing Border Media corrigeert ze vliegensvlug!
 • Ook van de context van uw teksten heeft Crossing Border Media verstand. Van communicatiestrategie, creatieve concepten en de keuze van online en offline middelen bijvoorbeeld. Laat Crossing Border Media dus al in een vroeg stadium meedenken over de contouren van uw communicatie!