default-logo
  • GOED IN BEELDEN

Films

Teksten zijn belangrijk maar beeld is allesbepalend. Crossing Border Media ontwikkelt bedrijfsfilms die de aandacht van de kijker pakken en de unieke kanten van het bedrijf tonen. Een bedrijfsfilm is een krachtige manier om met uw doelgroep te communiceren via website, social media, youtube-kanaal of in presentaties. Wij maken ook animaties, commercials, documentaires en instructiefilms.
  • Wij plannen een of meerdere sessies in om met u om tot een concept en script te komen. In deze fase gaan wij met u sparren wat de creatieve insteek gaat worden van de productie.
  • Het concept maken we in de vorm van een script, shotlist of storyboard. Zo nemen we u mee in de manier hoe we het verhaal willen gaan vertellen. Hierbij zorgen we er natuurlijk voor dat het perfect aansluit bij uw organisatiestijl en de meegegeven uitgangspunten. Na uw akkoord starten we de voorbereidingen voor de realisatiefase.
  • Dit is het meest zichtbare en tot de verbeelding sprekende deel van het project. Hier moet het concept en script concreet worden gemaakt. Met hard werken, vakmanschap, passie en een flinke dosis ervaring zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfilm volgens een strakke planning geschoten wordt, zodat we de beste beelden voor uw organisatie weten te realiseren.
  • We selecteren de beste shots, zoeken muziek die de ‘emotie’ van de film versterkt en bepalen de edit­ en animatiestijl. Bij dit proces wordt u nauw betrokken. We zullen de gemaakte keuzes aan u toelichten en onderbouwen. Pas nadat u helemaal tevreden bent maken we de eindmontage van de film.
  • Voor ons stopt het project niet bij de oplevering. We ondersteunen u graag bij het distribueren van de film. Denk hierbij aan het opzetten van een YouTube­kanaal, het embedden in uw website of het bieden van ondersteuning aan derden. Uw verhaal is klaar om vertoond te worden!